Bedste Tyngdetæppe - se top 11

Priser og lagerstatus på nedenstående tyngdetæpper er senest opdateret i dag (24/07 - 2024) kl. 09:10

Du er landet på Tyngdetæppet.dk, det helt rigtige sted at finde tyngdetæpper. Vi har udvalgt 11 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det tyngdetæppe tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 11 forskellige tyngdetæpper fra 2 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Tyngdetæppe - Blød og vamset. 7 kg. (135 x200) Få en rolig nattesøvn!

Tyngdetæppe - Blød og vamset. 7 kg. (135 x200) Få en rolig nattesøvn!

1399 kr.

1.199 kr.

Billede af Tyngdetæppe 220x260 cm 15 kg stof blå

Tyngdetæppe 220x260 cm 15 kg stof blå

878 kr.

744 kr.

Billede af Hugged® - CoolRest Memory Foam Pude 50x70 cm

Hugged® - CoolRest Memory Foam Pude 50x70 cm

499 kr.

399 kr.

Billede af Hugged® - Tyngdetæppe 140x200 cm (7kg) Grå

Hugged® - Tyngdetæppe 140x200 cm (7kg) Grå

1399 kr.

1.299 kr.

Billede af Tyngdetæppe Med Nopret Overflade i Rokke-Design

Billede af vidaXL tyngdetæppe 235x290 cm 15 kg stof grå

Billede af vidaXL tyngdetæppe 220x260 cm 15 kg stof grå

Billede af Tyngdetæppe Flodhest - til børn og voksne

Billede af vidaXL tyngdetæppe 220x230 cm 11 kg stof blå

Billede af vidaXL tyngdetæppe 235x290 cm 11 kg stof lys cremefarve

Billede af Tyngdedyr Poul Blæksprutte - Tyngdetæppe - Vægtbamse med tyngde

Du kigger lige nu på 11 tyngdetæpper fra 2 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Hugged vidaXL

4 gode grunde til, at du vil elske et tyngdetæppe – og 2 ting, du skal overveje før køb

Flere og flere mennesker får øjnene op for tyngdetæpper, og hvad de kan gøre for dem. Der er nemlig mange fordele ved et tyngdetæppe. Når først du kender de fordele, kan du måske ikke vente med at få dig dit eget tæppe.

Der er mange grunde til at elske tyngdetæpper. Listen med grunde kan laves rigtig lang. Men ingen gider læse en alenlang liste, så her får du bare 4 gode grunde. Det er 4 rigtig gode grunde, og det er nogle grunde, der sikkert vil overtale dig. Derfor får du også lige et par råd til, hvad du skal huske at tænke på, før du køber dit første tyngdetæppe.

Bedre søvn

Den måske allerbedste grund til at elske et tyngdetæppe er, at du kommer til at sove bedre. Du får bedre søvn, når du har et tungt tæppe over dig. Det lyder måske underligt, men det er bevist, og mange mennesker fortæller, at det virker.

Med tyngde på din krop falder du nemmere i søvn. Det giver dig nemlig ro. Det lader dig også mærke din krop. Men har du smerter bliver de ikke forstærket. De kan tværtimod blive lindret.

Du falder også ned i en dybere søvn. Du kommer helt derned, hvor din krop får tilstrækkelig hvile. Det betyder, at du føler dig frisk, når du vågner.

At du sover bedre om natten er egentlig grund nok. Din søvn betyder rigtig meget for din hverdag, dit humør og din sundhed. Men der er flere gode grunde.

Mindre uro og stress

Har du ofte uro i kroppen, når du skal sove? Har du en meget stresset hverdag eller bare en periode lige nu med meget stress? Så kan et tyngdetæppe hjælpe dig. Det kan nemlig give ro og dæmpe din stress.

Stress og uro er et par frygtelige fjender til søvnen. Det er svært at falde i søvn, når kroppen er urolig, og hovedet kører. Men med et enkelt remedie kan du få mere ro i kroppen. Du kan også komme lidt ud af dit hoved, så du bedre kan slappe af.

Føl dig tryg

Forestil dig, at nogen krammer dig hele natten. Holder om dig og beskytter dig. Sådan føles det, når du ikke bare har en let dyne over dig. Et tæppe med mere tyngde i kan give dig en følelse af tryghed.

Tryghed giver ro, og ro gør det nemmere for dig at sove. Det giver dig generelt en bedre følelse og lader dig slappe af. Plages du af uro, depression eller angst, så kan du dæmpe den følelse og i stedet føle dig mere tryg.

Som berøring

Din krop er skabt til at føle. Du mærker ting hele tiden. Dit tøj, stolen under dig og når nogen rører ved dig. Det lader dig opfatte verden omkring dig. Men det er også godt for din krop.

Når et andet menneske rører ved dig, frigør det nogle behagelige stoffer i din krop. Tænk bare på, hvordan det er at holde en elsket i hånden, eller hvordan det føles at få en massage.

Et tyngdetæppe kopierer den følelse. Det virker næsten på samme måde som berøring.

Husk dette før køb

Nu har du nok lyst til straks at finde dig et tyngdetæppe, men der er lige to ting, du skal huske: 1. Selvom det kan hjælpe på angst og depression, så må du ikke se det som en behandling. Det kan støtte din behandling, men du bør tale med din læge. 2. Der findes tyngdetæpper med forskellig vægt. Det har stor betydning for din oplevelse, at du vælger den rigtige vægt. Så husk at undersøge, hvilken vægt der vil passe til dig.

Tyngdetæppet.dks støtter

Tak til de sponsorer der gør det muligt at drive Tyngdetæppet.dk:

Find det du mangler på tyngdetæppet.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 36 produkter fra mere end 9 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 58 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:10:57.

36
Produkter
9
Forhandlere
58
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.